tiistai 20. marraskuuta 2012

Pikkujoulumekko

Nellyn valikoimista kaksi pikkujoulumekkoa edullisimmasta päästä. Sininen Oneness-paljettimekko hintaan 69,95 ja Vero Moda -paljettimekko kullanvärisenä hintaan 59,95 euroa.

Tässä hyvä ja edullinen ClubL-pikkujoulumekko:
  • Edullinen hinta, vain 49,95
  • Väri musta, sopii hyvin monien asusteiden kanssa ja mustat kengät löytyy varmasti kaikilta.
  • Helppo tuunata alla olevan peittävän osan pituutta pidemmäksikin, ompeleet häviää läpinäkyvän osan alle.

Mikäli hakusessa on pidempää mallia, tässä nilkkoihin asti ylettävä FRENCH CONNECTION -maksimekko paljetein. Hopea/harmaa väri on helppoa yhdistää moniin asusteisiin, ainoastaan hinta ei välttämättä miellytä kaikkia, hinta Nelly-verkkokaupassa noin 345 euroa.

Tämä mekko on suunniteltu samalla idealla kuin aikaisempi alle 50 euron ClubL-mekko. Lyhyeen mekkoon on haettu lisää pituutta läpinäkyvällä osalla. IDA SJÖSTEDT FOR NELLY, musta pikkujoulumekko lähtee hintaan 199,95 euroa.

Entäpä tämä, hinta vain 34,95 tässä ClubL-mekosta ei ole paljon. Värivaihtoehtoina kulta ja hopea.

Mekon yksityiskohtana on edessä ja takana näkyvä läpinäkyvä osa.

Kaikki yllä olevat mekot siis Nelly-verkkokaupan valikoimista.

Lisää muita vaihtoehtoja?

Juhlamekko netistä

Tässä muutamia paikkoja lisää netissä, joista saa juhlamekkoja:
 


 

Eikö vieläkään tärppää juhlamekko netistä? Lisää löytyy myös käytettyjen tavaraoiden ja vaatteiden kaupoista.

Kuinka olisi vaikkapa Keltainen Pörssi, josta löytyy tälläkin hetkellä lähes 1 000 ilmoitusta osastolta Naisten iltapuvut ja juhla-asut.

Entäpä Säästövinkit-sivustolla oleva hyvä vinkki, joka saattaa tuoda loistavan juhlapuvun pilkkahintaan itselleen. Käynti kirpputorilla tai vastaavassa käytettyjen vaatteiden myymälässä saattaa poikia hyviä ideoitakin jollei juuri sillä hetkellä sopivaa pukua sieltä löydy.

Ja vielä viimeisenä idea, joka välttämättä tule ihan heti mieleen: Juhlapukuja saa lainaksi pukuvuokraamoista. Tämä vaihtoehto saattaa sopia tietyntyylisiin juhliin. Riehakkaimpiin pikkujouluihin oma edullinen mekko voi olla paras vaihtoehto, jos epäilee että pikkujoulumekko ei ole juhlien jälkeen enää aivan huippukunnossa.

Hyviä pikkujouluja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti